Een gedegen analyse van onze behoefte, een gepersonaliseerde training

Atmetis neemt haar klanten au serieux. Een gedegen analyse van onze behoefte, een gepersonaliseerde training alsook een bruikbare analyse en voorstel van vervolgproject. Mijn beeld van groepstrainingen is positief bijgesteld na mijn eerste ervaring met Atmetis. 

Kurt Van Paesschen

Zaakvoerder Planon

2016-12-05T15:58:03+00:00

Kurt Van Paesschen

Zaakvoerder Planon

Aangename, correcte en no-nonsense samenwerking

Wij waren al een tijdje op zoek naar een organisatie die onze startende huishoudhulpen een voldoende uitgebreid en kwalitatieve startersopleiding kon bieden. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Atmetis. De samenwerking met hen overtreft al onze verwachtingen. Wij kunnen Atmetis aanbevelen aan iedereen die houdt van een aangename, correcte en no-nonsense samenwerking.

 

Annelies Hermans

Stafmedewerker OTV

2016-12-05T15:55:18+00:00

Annelies Hermans

Stafmedewerker OTV

Wij waren al een tijdje op zoek naar een organisatie die onze startende huishoudhulpen een voldoende uitgebreid en kwalitatieve startersopleiding kon bieden. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Atmetis. De samenwerking […]

Snel inzetbaar en flexibel in zijn werk

Atmetis is snel inzetbaar en flexibel in zijn werk, aangezien de uren steeds verschillend waren, afhankelijk van de productie. Onze werknemers waren zeer positief over de lessen en de lesgevers!

Hilde Hermans

Personeelsverantwoordelijke FenekO

2016-12-05T15:56:13+00:00

Hilde Hermans

Personeelsverantwoordelijke FenekO

Atmetis is snel inzetbaar en flexibel in zijn werk, aangezien de uren steeds verschillend waren, afhankelijk van de productie. Onze werknemers waren zeer positief over de lessen en de lesgevers!

De tijd is voorbij gevlogen

De tijd is voorbij gevlogen en ik keek er zo tegenop.

Leen

Huishoudhulp Start People Services

2016-12-05T15:56:56+00:00

Leen

Huishoudhulp Start People Services

De tijd is voorbij gevlogen en ik keek er zo tegenop.

Een gedegen analyse van onze behoefte, een gepersonaliseerde training

Atmetis neemt haar klanten au serieux. Een gedegen analyse van onze behoefte, een gepersonaliseerde training alsook een bruikbare analyse en voorstel van vervolgproject.
Mijn beeld van groepstrainingen is positief bijgesteld na mijn eerste ervaring met Atmetis.

 

Kurt Van Paesschen

Zaakvoerder Planon

2016-12-05T15:58:03+00:00

Kurt Van Paesschen

Zaakvoerder Planon

Atmetis neemt haar klanten au serieux. Een gedegen analyse van onze behoefte, een gepersonaliseerde training alsook een bruikbare analyse en voorstel van vervolgproject. Mijn beeld van groepstrainingen is positief bijgesteld […]

Eerste ervaring meteen een schot in de roos.

Gisteren de opleiding “Communiceren met poetshulpen” gevolgd. Caroline is een topvrouw! Mijn eerste ervaring met jullie bedrijf en al direct een schot in de roos. Ik ging bruisend van energie naar huis, vol ideeën en bruikbare tips! Wat een leerrijke dag in een leuk kader!

Michèle Pauwels

VZW Performant

2016-12-19T11:32:08+00:00

Michèle Pauwels

VZW Performant

Gisteren de opleiding “Communiceren met poetshulpen” gevolgd. Caroline is een topvrouw! Mijn eerste ervaring met jullie bedrijf en al direct een schot in de roos. Ik ging bruisend van energie […]

Kwalitatieve opleidingen om deelnemer te onderteunen

Atmetis staat voor kwalitatieve opleidingen, zeer resultaatgericht, praktische trainingen met als doel de persoonlijke groei van elke deelnemer te ondersteunen.

Lena Decoene

Zaakvoerder 2Rebuild

2016-12-19T11:33:31+00:00

Lena Decoene

Zaakvoerder 2Rebuild

Atmetis staat voor kwalitatieve opleidingen, zeer resultaatgericht, praktische trainingen met als doel de persoonlijke groei van elke deelnemer te ondersteunen.

Super leuke en enthousiaste lesgevers

Doe vooral verder zoals jullie deden met Job & Coach!
Super leuke en enthousiaste lesgevers. De opleidingen zijn heel plezant en op een leerrijke manier gegeven. Proficiat!!

Patrica

d’ Artemis

2016-12-19T11:34:56+00:00

Patrica

d’ Artemis

Doe vooral verder zoals jullie deden met Job & Coach! Super leuke en enthousiaste lesgevers. De opleidingen zijn heel plezant en op een leerrijke manier gegeven. Proficiat!!

Topdag gehad!

Vorige week een coaching gevolgd, topdag gehad! Super !

An

De Strijkboetiek

2016-12-19T11:39:34+00:00

An

De Strijkboetiek

Vorige week een coaching gevolgd, topdag gehad! Super !

Humor voor nodige kennisoverdracht

Ik wil Atmetis danken voor de opleiding “Werkorganisatie” die ze voor ons personeelsleden organiseerden. De lesgeefster Elke is een super-madame. Met de nodige humor heeft ze gezorgd voor de nodige kennisoverdracht en wist ze de aandacht van de groep te behouden gedurende de 4 uur.

Ilse Bogaerts

Domus Berlaar

2016-12-19T11:41:26+00:00

Ilse Bogaerts

Domus Berlaar

Ik wil Atmetis danken voor de opleiding “Werkorganisatie” die ze voor ons personeelsleden organiseerden. De lesgeefster Elke is een super-madame. Met de nodige humor heeft ze gezorgd voor de nodige […]

Opleiding “Sociale wetgeving dienstencheques”

Bedankt voor de leerrijke opleiding 'sociale wetgeving in de dienstenchequesector' op 26 en 27 januari 2017. Onze lesgever Nathalie en de groep was top!

 

Griet

Consulente Comfortmasters

2017-02-06T13:30:31+00:00

Griet

Consulente Comfortmasters

Bedankt voor de leerrijke opleiding ‘sociale wetgeving in de dienstenchequesector’ op 26 en 27 januari 2017. Onze lesgever Nathalie en de groep was top!  

Interessant voor nieuwe én ervaren medewerkers!

Zeer interessante opleiding "Sociale wetgeving"! Niet enkel voor voor personen nieuw in de sector, maar ook voor personen die ervaring hebben als consulent.

Kati

Service@Home

2017-02-06T13:37:59+00:00

Kati

Service@Home

Zeer interessante opleiding “Sociale wetgeving”! Niet enkel voor voor personen nieuw in de sector, maar ook voor personen die ervaring hebben als consulent.

Goede opleiding met ruimte voor vragen en eigen inbreng

Een zeer leerrijke, interessante en goede opleiding. Er was ruim voldoende plaats voor eigen vragen en inbreng. Er werd goed ingegaan op vragen en duidelijke antwoorden op gegeven. De lesgeefster was zeer goed op de hoogte. De groep was ideaal van grootte, niet teveel of te weinig mensen.

PWA Wellen

2017-02-06T13:39:44+00:00

PWA Wellen

Een zeer leerrijke, interessante en goede opleiding. Er was ruim voldoende plaats voor eigen vragen en inbreng. Er werd goed ingegaan op vragen en duidelijke antwoorden op gegeven. De lesgeefster […]
Atmetis maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Door op 'OK' te klikken ga je akkoord met deze cookies. Meer info? Bekijk onze cookie policy. Ok, ik ga akkoord